CUM POTI CUMPARA CA PERSOANA FIZICA?

2 Plaseaza comanda.
3 Platesti la livrarea coletului si te bucuri de produse

Daca ai nevoie de orice alt tip de informatii sau esti companie, suna la
0256 214 011 sau scrie un email la sales@bontimes.ro. Multumim!

ORARUL COMPANIEI

Luni - Vineri: 9 - 17
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

La BONTIMES, cercetarea este o activitate centrală a filosofiei noastre de afaceri. Suntem în permanență în căutarea celor mai noi și mai bune tehnologii și materiale pentru a oferi clienților noștri produse de înaltă calitate și inovative.

Identificarea componentelor este un proces esențial în crearea unui produs de calitate. Prin intermediul cercetării noastre, ne concentrăm pe găsirea soluțiilor care satisfac nevoile și preferințele clienților noștri, în ceea ce privește aspectul, specificațiile tehnice și prețul.

La BONTIMES, testarea materialelor este o etapă crucială în procesul de cercetare. Toate materialele utilizate în producția noastră, fie comerciale sau dezvoltate in-house, sunt testate pentru a ne asigura că sunt conforme cu cerințele fizice, mecanice și chimice ale reglementărilor europene. Astfel, putem garanta siguranța și calitatea produselor noastre.

De asemenea, suntem specializați în producția de încălțăminte impermeabilă, iar disponibilitatea unei game largi de componente testate și certificate pentru aceste produse este o prioritate pentru noi.

La BONTIMES, cercetarea nu se oprește niciodată, ci continuă să se dezvolte odată cu nevoile și cerințele clienților noștri. Suntem dedicați să fim mereu la vârful tehnologiei și să oferim produse inovatoare și de calitate superioară.

DORESTI SA COLABORAM?

Vom face tot posibilul pentru ca produsul tau sa fie unul de top!

TOP