CUM POTI CUMPARA CA PERSOANA FIZICA?

2 Plaseaza comanda.
3 Platesti la livrarea coletului si te bucuri de produse

Daca ai nevoie de orice alt tip de informatii sau esti companie, suna la
0256 214 011 sau scrie un email la sales@bontimes.ro. Multumim!

ORARUL COMPANIEI

Luni - Vineri: 9 - 17
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

BONTIMES vă aduce cele mai noi și interesante știri și noutăți despre modă și încălțămintea din piele. Urmăriți-ne pe pagina noastră de articole și aflați totul despre cele mai recente tendințe, evenimente și inovații în domeniu.

Beneficiile încălțămintei din piele naturală: Durabilitate, confort și stil într-o singură alegere

Deși poate fi tentant să alegem pantofi din imitație de piele, achiziționarea unei perechi din piele naturală poate aduce o serie de beneficii atât din punct de vedere al confortului, cât și al calității și durabilității. Iată câteva motive pentru care ar trebui să iți îndrepți atenția spre încălțămintea din piele naturală:

Cum să lărgești pantofii din piele naturală: Sfaturi utile și trucuri practice

Dacă ai achiziționat o pereche de pantofi din piele naturală pe care îi adori, dar care te strâng puțin, nu te îngrijora - există soluții simple pentru a-i face să se potrivească perfect piciorului tău.

Cum să scapi de mirosul neplăcut din încălțăminte: Un ghid cu sfaturi utile

Mirosul neplăcut din încălțăminte poate fi o problemă destul de deranjantă și sunt sigur că mulți dintre noi s-au confruntat cu această situație cel puțin o dată. Este esențial să înțelegem cauzele apariției mirosurilor neplăcute și să acționăm în consecință, cu ajutorul remedierilor potrivite.

DORESTI SA COLABORAM?

Vom face tot posibilul pentru ca produsul tau sa fie unul de top!

TOP