CUM POTI CUMPARA CA PERSOANA FIZICA?

2 Plaseaza comanda.
3 Platesti la livrarea coletului si te bucuri de produse

Daca ai nevoie de orice alt tip de informatii sau esti companie, suna la
0256 214 011 sau scrie un email la sales@bontimes.ro. Multumim!

ORARUL COMPANIEI

Luni - Vineri: 9 - 17
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

La BONTIMES, suntem dedicați creării unei lumi mai bune prin intermediul încălțămintei noastre. Ne dorim să fim lideri în domeniul încălțămintei, oferind produse de cea mai înaltă calitate și servicii excelente, satisfăcând astfel nevoile și așteptările clienților noștri.

Viziunea noastră este de a fi cel mai de încredere și inovativ producător de încălțăminte din lume, oferind produse de calitate superioară și întotdeauna depășind așteptările clienților noștri. Ne dorim să fim recunoscuți ca fiind o companie care creează o experiență unică de confort, stil și siguranță prin produsele noastre.

Suntem dedicați să ne dezvoltăm continuu și să îmbunătățim tehnologiile și procesele noastre de producție pentru a rămâne la vârful industriei. Dorim să creăm o lume în care încălțămintea noastră este accesibilă pentru toți cei care doresc să își protejeze picioarele și să se simtă bine în pielea lor.

În plus, ne străduim să contribuim la protejarea mediului înconjurător prin utilizarea de metode de producție sustenabile și prin reducerea impactului negativ asupra acestuia. Ne dorim să fim un exemplu de responsabilitate socială și protejare a mediului înconjurător în industria noastră.

În general, viziunea noastră este de a crea o lume mai bună prin intermediul încălțămintei noastre de înaltă calitate și a valorilor noastre fundamentale de respect față de persoană, familie și mediu, promovarea dialogului și inovația continuă.

DORESTI SA COLABORAM?

Vom face tot posibilul pentru ca produsul tau sa fie unul de top!

TOP