CUM POTI CUMPARA CA PERSOANA FIZICA?

2 Plaseaza comanda.
3 Platesti la livrarea coletului si te bucuri de produse

Daca ai nevoie de orice alt tip de informatii sau esti companie, suna la
0256 214 011 sau scrie un email la sales@bontimes.ro. Multumim!

ORARUL COMPANIEI

Luni - Vineri: 9 - 17
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

La BONTIMES, suntem o echipă dedicată care împărtășește aceleași valori fundamentale. Acestea sunt valorile noastre care ne ghidează în tot ceea ce facem:

    CALITATEA - Ne-am construit reputația pe baza calității produselor noastre. Suntem dedicați să producem încălțăminte de cea mai înaltă calitate, care să ofere confort și siguranță pentru picioarele clienților noștri.

    SUSTENABILITATEA - Ne dorim să fim un exemplu în industrie în ceea ce privește practicile de producție durabilă și responsabilă față de mediul înconjurător. Ne asigurăm că toate produsele noastre respectă cele mai înalte standarde de mediu.

    INOVAȚIA - Suntem mereu în căutarea unor noi și inovatoare modalități de a îmbunătăți produsele noastre și procesele de producție. Ne asigurăm că suntem mereu la curent cu cele mai noi tehnologii și tendințe în industrie.

    RESPECTUL - Ne tratăm clienții, colegii și partenerii cu respect și considerație, și suntem dedicați construirii unor relații de lungă durată bazate pe încredere și loialitate.

    RESPONSABILITATEA SOCIALĂ - Suntem o companie responsabilă social, dedicată contribuției la îmbunătățirea comunităților noastre prin angajarea de practici de afaceri etice și prin implicarea în activități de caritate și sponsorizări locale.

Acestea sunt valorile noastre fundamentale care ne definesc și ne motivează în tot ceea ce facem. Ele ne asigură că suntem mereu dedicați clienților noștri și îndeplinim cu succes misiunea noastră de a crea încălțăminte de înaltă calitate și de a contribui la o lume mai bună.

DORESTI SA COLABORAM?

Vom face tot posibilul pentru ca produsul tau sa fie unul de top!

TOP