CUM POTI CUMPARA CA PERSOANA FIZICA?

2 Plaseaza comanda.
3 Platesti la livrarea coletului si te bucuri de produse

Daca ai nevoie de orice alt tip de informatii sau esti companie, suna la
0256 214 011 sau scrie un email la sales@bontimes.ro. Multumim!

ORARUL COMPANIEI

Luni - Vineri: 9 - 17
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

La BONTIMES, suntem mândri să avem o echipă de profesioniști cu experiență și competențe variate în industria încălțămintei. În toate departamentele noastre, avem oameni cu experiență în proiectare, dezvoltare, producție, marketing și vânzări.

Pentru a asigura cea mai înaltă calitate a produselor noastre, recrutăm personal cu experiență și competențe de top în domeniul lor de activitate. În plus, ne asigurăm că personalul nostru este mereu actualizat cu cele mai recente tehnologii și tendințe în industrie prin participarea la cursuri și evenimente relevante.

Suntem o echipă diversă și incluzivă, care promovează egalitatea și respectul față de fiecare individ, indiferent de sex, orientare sexuală, religie, rasă sau origini culturale. În același timp, încurajăm comunicarea deschisă și colaborarea pentru a ne asigura că fiecare persoană aduce contribuția sa la succesul BONTIMES.

Suntem mândri să fim o companie care oferă oportunități egale pentru toți angajații și ne angajăm să oferim un mediu de lucru sigur, sănătos și stimulant, în care fiecare persoană poate să își dezvolte potențialul maxim și să își atingă obiectivele profesionale.

DORESTI SA COLABORAM?

Vom face tot posibilul pentru ca produsul tau sa fie unul de top!

TOP