CUM POTI CUMPARA CA PERSOANA FIZICA?

2 Plaseaza comanda.
3 Platesti la livrarea coletului si te bucuri de produse

Daca ai nevoie de orice alt tip de informatii sau esti companie, suna la
0256 214 011 sau scrie un email la sales@bontimes.ro. Multumim!

ORARUL COMPANIEI

Luni - Vineri: 9 - 17
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

La BONTIMES, suntem dedicați conceperii și dezvoltării de încălțăminte la cele mai înalte standarde de design și calitate. Suntem mândri să oferim produse de renume mondial și să fim pe harta marilor producători din 1993.

Misiunea noastră este de a furniza produse inovatoare și de înaltă calitate pentru clienții noștri. Ne asumăm angajamentul de a utiliza cele mai bune tehnologii și metodele de producție pentru a crea încălțăminte de cea mai bună calitate, care să satisfacă nevoile și așteptările clienților noștri.

Ne străduim să fim lideri în domeniul încălțămintei din piele, prin utilizarea de tehnologii avansate și prin îmbunătățirea continuă a proceselor noastre de producție. În plus, suntem mândri să deținem toate certificările necesare pentru o producție durabilă și sustenabilă, astfel încât să putem proteja mediul înconjurător și să ajutăm la reducerea impactului negativ asupra acestuia.

Ne angajăm să oferim produse de cea mai înaltă calitate, fabricate în fabricile noastre proprii, pentru a maximiza valoarea și a garanta satisfacția clienților. Suntem pasionați de încălțămintea noastră și suntem mândri să oferim produse care aduc confort, stil și siguranță.

La BONTIMES, suntem dedicați satisfacerii nevoilor clienților noștri prin intermediul produselor noastre de înaltă calitate și a serviciilor noastre excelente. Misiunea noastră este să devenim cel mai de încredere și inovativ producător de încălțăminte din lume, oferind produse de cea mai bună calitate și întotdeauna depășind așteptările clienților noștri.

DORESTI SA COLABORAM?

Vom face tot posibilul pentru ca produsul tau sa fie unul de top!

TOP